Vágólapra másolva!
Négy csapat részvételével, harmadik alkalommal rendezték meg a Falco-kupa elnevezésű kosártornát, amelyen ezúttal a házigazda szombathelyiek mellett a Dombóvár, a Zalaegerszeg és az osztrák Oberwart Gunners csapat vett részt.

A tornagyőzelem már szombaton eldőlt. Az első napon a Falco az osztrák Oberwartot 90-72-re verte, annak ellenére, hogy egy ütközés nyomán Borszéki megsérült, s nem folytathatta a találkozót. A mérkőzés hőse a 41 pontos Kálmán László volt. A Zalaegerszeg a Dombóvárt verte 86-83-ra.

A második mérkőzésen úgy győzött a házigazda 89-73-ra a ZTE ellen, hogy Borszéki száj- és fogsérülése miatt nem szerepelhetett, a dél-amerikai légiósjelölt pedig nem érkezett meg Szombathelyre, így a Falco egyetlen igazi centerrel, Feigllel játszotta végig a találkozót. Miután a másik összecsapáson az Oberwart 93:88-ra legyőzte a Dombóvárt, Kálmánék a vasárnapi záróforduló eredményétől függetlenül tornagyőztesek lettek. A zárónapon már az is belefért, hogy a Dombóvár hosszabbítást követően 96:94-re legyőzte a házigazdát..

Eredmények, péntek
ZTE KK - Gunaras KC Dombóvár 86-83
Falco KC Szombathely - Oberwart Gunners 90-72

szombat
Falco KC - ZTE 89-73
Oberwart - Dombóvár 93-88

vasárnap
Falco KC - Dombóvár 94-96
Oberwart - ZTE: 87-79.

A III. Falco-kupa végeredménye:
1. Falco KC Szombathely 5 pont, 2. Oberwart Gunners 5 pont, 3. ZTE KK 4 pont, 4. Gunaras KC Dombóvár 4 pont.
Azonos pontszámnál az egymás elleni eredmény döntött.

a torna legjobb játékosa: Kálmán László (Falco KC).
a legjobb hazai játékos: Pankár Tibor.
a legjobban védekező játékos: Kámán Tamás (ZTE).