Vágólapra másolva!
Szerdától a franciaországi Strasbourgban száll medencébe s játszik öt mérkőzést a Vasas férfivízilabda-együttese. Kásás Zoltán tanítványai könnyű ellenfelekkel szemben harcolhatják ki a továbbjutást. A hat gárda közül az első négy az Euroliga második körébe, utolsó két helyezettje pedig a LEN-kupába kerül.

Kedden elutazott a Vasas férfivízilabda-együttese Strasbourgba, ahol szerdától vasárnapig hatcsapatos Euroliga-csoportselejtezőn vesz részt. Az öt rivális közül egyedül talán a szlovén Triglav Kranj képvisel jelentősebb játékerőt, a többi együttes, a házigazda SN Strasbourg, az ukrán Mariupol, a portugál Salgueiros Porto, illetve a dán FREM Odense nem okozhat gondot a megerősödött magyar gárdának.

A viadal első négy helyezettje az Euroliga második selejtezőkörében folytathatja, erre október 8-12-e között kerül majd sor. Az ötödik és hatodik helyen záró együttesek a LEN-kupa selejtezőjének második körébe kapnak majd besorolást.

Berlini tornára megy a Domino
Dubrovniki edzőtáborozását követően a bajnoki küzdelmekre és egy berlini tornára készül a magyar bajnok Honvéd-Domino pólócsapata. Kovács István tanítványai október 3-5-e között a 9. Alfred Balen-tornán vesznek részt, az ellenfél a horvát Mladost Zagreb, a görög Vouliagmeni és a címvédő német Spandau 04 lesz.
A Vasas programja
szerda


csütörtök
Vasas-Plaket-Euroleasing - S.N. Strasbourg (francia) 20.00

péntek
Vasas-Plaket-Euroleasing - Frem Odensen (dán) 17.00

szombat
Vasas-Plaket-Euroleasing - Triglav Kranj (szlovén) 18.30

vasárnap
Vasas-Plaket-Euroleasing - Salgueiros Porto (portugál) 11.30.