Társoldalunk:

Képernyőre kerülnek a kézilabda BL-meccsek

Október 11-12-én megkezdi szereplését a Fotex-Veszprém és a Pick-Szeged férfikézilabda-csapata a 2003/2004-es BL-csoportküzdelmekben. Jó hír, hogy a veszprémiek összes találkozóját közvetíti a Sport1 - csakúgy, mint a Ferencváros női csapatának Bajnokok Ligája-szereplését.

A Bajnokok Ligája új lebonyolítási formája alapján idén már 32 csapat indul, négyesével nyolc csoportba kapva besorolást. A BL 1996 óta íródó történetében egy gyökeres változást jelent, idéntől fordulhat elő az, hogy két magyar csapat is alanyi jogon vegyen részt a csatározásokban.

A bajnok Fotex-Veszprém a G csoportba kapott besorolást, ellenfele a dán Skjern HB, a lengyel Vive Kielce és a bosnyák RK Bosna Sarajevo lesz. A Pick-Szeged az E csoportban a horvát RK Zagreb, a norvég Sandefjord, valamint a görög Filipposz Veriasz együüteseivel küzd a továbbjutásért.

Ami még jó hír, a Sport1 televízió a szezon során mind a Fotex, mind a Ferencváros női együttesének minden Bajnokok Ligája-összecsapását közvetíti. Így október 12-én, vasárnap élőben lesz látható a veszprémiek szarajevói vendégjátéka.

a csoportmeccsek időpontjai
1. forduló
október 11.:
Pick-Szeged - Filippos Veriasz (18.00)
október 12: Bosna Sarajevo - Fotex-Veszprém (17.00, tv: Sport1)

2. forduló (október 18-19.)
Sandefjord - Pick-Szeged
Fotex-Veszprém - Kielce

3. forduló (november 8-9.)
Pick-Szeged - RK Zagreb
Skjern - Fotex-Veszprém

4. forduló (november 15-16.)
Pick-Szeged - Sandefjord
Kielce - Fotex-Veszprém

5. forduló (november 22-23.)
Filippos Veriasz - Pick-Szeged
Fotex-Veszprém - Bosna-Sarajevo

6. forduló (november 29-30.)
RK Zagreb - Pick-Szeged
Fotex-Veszprém - Skjern.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK