Társoldalunk:

Lesz tévéközvetítés az Euroliga-meccsekről

A Sport1 televízió valószínűleg az Euroleasing-Orsi Sopron és a MiZo-Pécsi VSK oroszországi idénynyitó mérkőzését is élőben közvetíti a nőikosárlabda Euroligában. A MiZo-PVSK szintén jelezte, elfogadható feltételek esetén pályázna a februári All Star-gála lebonyolítására.

"A Jekatyerinburggal már megegyeztünk a műsorcserében, így a soproni "visszavágót" rajtunk keresztül adhatják majd december 10-én. Mivel a pécsieket fogadó Szamarának szintén a milliárdos Sabtaj Kalmanovics a tulajdonosa, várhatóan az a mérkőzés is megoldható lesz a budapesti stúdióból történő alámondással" - mondta Rónai Egon, a csatorna kommentátora.

Ami a magyarok többi - egyformán hat-hat - idegenbeli találkozóját illeti (a hazai meccsekről már korábban megkötötték a szerződést), a sporttévé valamennyit szeretné műsorára tűzni. A pécsi klub honlapja szerint erre a legnagyobb esély a vilniusi és a parmai összecsapás esetében van.

A 2003/2004-es Euroliga-szezon első fordulójában a soproniak október 22-én magyar idő szerint 15 órakor játszanak a címvédő Jekatyerinburg otthonában, míg a Rátgéber-együttes másnap 16 órakor lép pályára Szamarában.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK