Vágólapra másolva!
A Cornexi győzött, de kiesett, a Ferencváros kikapott, de továbbjutott a női nemzetközi kézilabdakupák szombati játéknapján. A férfi BL-ben a Fotex győzött, a Szeged kikapott, míg a KEK-ben a Csömör kettős vereséggel búcsúzott.

Bár volt esélye a továbbjutásra, mégsem került a 32 közé a Cornexi-Alcoa a női kézilabda EHF-kupában, mert a hazai visszavágón - hét helyett - csak öt góllal nyert.

Női EHF-kupa, a 32 közé jutásért, visszavágó:
Cornexi-Alcoa - McDonald's Wiener Neustadt (osztrák) 31-26 (18-11)
Továbbjutott:
a Wiener Neustadt, 54-53-as összesítéssel.

A találkozó elején a vendégek vezettek (4-5), de aztán látványosan feljavult az új edző, a "kupaújonc" Szabó Edina irányította hazaiak teljesítménye. A védekezés stabil volt, és az indítások után sikerült a 22. percre ledolgozni az idegenbeli fellépésen összeszedett hatgólos hátrányt (14-8). Sőt, a lendület megmaradt, és tovább nőtt a különbség (17-9).

A második félidőben taktikát váltott az osztrák csapat, és ez alaposan megzavarta a székesfehérváriakat, akik egyre pontatlanabbul játszottak, így az összesítésben újra a bécsújhelyiek álltak jobban.

Ekkor az utolsó erőtartalékait mozgósította a Cornexi, és két perccel a lefújás előtt 30-26-ra vezetett, de végül nem sikerült a bravúr.

A székesfehérvári együttes búcsúját az idegenbeli mérkőzés második félidei gyenge játéka eredményezte.