Vágólapra másolva!
A Domino Dubrovnikban, a BVSC Kotorban kapott ki a legrangosabb európai kupasorozatban. A LEN-kupa magyar nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros óriási meglepetésre hazai pályán kapott ki a Szegedtől.

A férfivízilabda-Euroliga 16-csapatos főtábláján a magyar érdekeltségű csoportmeccseket nyitó találkozón a Domino-BHSE idegenben egy góllal, 12-11-re kikapott a horvát Jug Dubrovniktól.

1. forduló, D-csoport:
Jug Dubrovnik (horvát) - Domino-BHSE 12-11 (2-3, 4-3, 2-3, 4-2)
a magyar góldobók:
Szívós 4, Kiss G. 3, Molnár, Biros 2-2

A mérkőzés folyamán háromszor vezetett a horvát gárda: az elején 2-1-re, aztán a 3. negyedben 8-7-re, végül a 4. játékrészben 12-11-re, ám mivel az utolsó hazai találat 7 mp-cel a vége előtt született, a magyar bajnoknak már nem maradt ideje az egyenlítésre, így vereség lett a horvátországi pólóskirándulás vége. A Domino a találkozó java részében előnyben volt, akadt, hogy két góllal is elhúzott, Kiss Gergely duplája révén a 4. negyed elején 10-8-ra, majd az összesen négyszer eredményes Szívós jóvoltából 11-9-re is, ez azonban nem volt elég az emberelőnyöket igen hatékonyan kihasználó dubrovnikiakkal szemben.

A D-csoport másik összecsapását, a szerb-montenegrói Jadran Herceg-Novi és az orosz Szpartak Volgograd között vasárnap este játsszák.