Vágólapra másolva!
A négy győzelemig tartó jégkorong ob I döntőjének első mérkőzésén a címvédő Alba Volán 3-1-re legyőzte a vendég Dunaújváros együttesét.

Az első tíz perc kiegyenlített csatát hozott, sok helyzettel. Aztán ritmust váltottak a hazaiak és megszerezték a vezetést. Fedor középreadását Csibi látványos csel után emelte a hálóba. A folytatásban sorra dolgozta ki a ziccereket az Alba Volán, Halmosi azonban szenzációsan védett. Aztán egy felesleges kiállítás következett a hazaiaknál és az alapszakasz legponterősebb játékosa, Ladányi hatalmas lövéssel egyenlített. Kisvártatva újból a székesfehérvári kapuban táncolt a korong Borsos lövése révén, viszont a szlovén bíró, Trilár érvénytelenítette a gólt.

A szünetben elektromos gondok miatt a világítás nem volt megfelelő, s közel 20 perces kényszerszünet következett. A záró felvonásban változatlanul többet kezdeményezett a hazai gárda, a játékrész derekán Fedor tört be a kapu elé és közelről nem hibázott. A hátrány ellenére nem tudott felpörögni a Dunaújváros, és a hajrában megpecsételődött a sorsa: Ondrejcik váratlan lövése talált utat a hálóba. A második mérkőzésnek kedden 18 órakor Dunaújváros ad otthont.

A bronzérmet a Ferencváros szerezte meg, miután a két győzelemig tartó bronzcsata második mérkőzésén is legyőzte az Újpest együttesét.

Döntő, első mérkőzés:
Alba Volán-FeVita - Dunaújvárosi AC 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
gól: Csibi (16.), Fedor (49.), Ondrejcik (58.), illetve Ladányi (30.)

A harmadik helyért, második mérkőzés:
Újpesti TE - Ferencvárosi Torna Club 3-5 (1-1, 1-2, 1-2)