Vágólapra másolva!
A két legjobb magyar férfikézilabda-csapat is szerződést hosszabbított jelenlegi vezetőedzőjével, így a Fotex KC Veszprém Zdravko Zovkóval kezdi meg a 2004-2005-ös évadot, míg Kovács Péter (Pick-Szeged) újabb két esztendőre kötelezte el magát a Tisza-parti városban. Debrecenben aláírták a decemberi női Európa-bajnokságról szóló szerződést.

Véget ért a találgatás Veszprémben, ahol a Fotex Kézilabda Club közgyűlését követően a hét elején sajtótájékoztatón jelentették be, újabb egy évvel meghosszabbították Zdravko Zovko nyáron lejáró szerződését. Azaz az olimpiai bajnok horvát tréner sehova sem megy, marad a bajnokcsapat kispadján, márpedig ez feltételezi azt is, hogy a csapat ugyanolyan erős lesz, mint eddig.

A klub honlapja szerint ugyanis a horvát szakember kijelentette, hogy csak úgy marad Veszprémben, ha olyan erős csapattal dolgozhat, melynek esélye léket a sikeres nemzetközi szereplésre. Az erősítésekről a közeljövőben kíván majd nyilatkozni a klubvezetés, addig csak a pletykák maradnak a szurkolóknak. Ami biztos, Hajnal Csaba ügyvezető elnök elmondta, a költségvetés mintegy 300 millió forint körül alakul majd.

A lapnak Kovács Péter megerősítette, a játékosállományban a bajnokság befejezése után lesznek változások, a Szeged állítólag érdeklődik a győriek válogatott kapusa, Tatai Péter és átlövője, Szabó Péter iránt.