Vágólapra másolva!
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége az április 27-i küldöttgyűlésén több kitüntetést is kiosztott. Többek között elismerésben részesült Csík János, aki korábban a női- és a férfiválogatottat is irányította, a Dunaferr SE, míg Madarász Istvánt a 70., Marosi Józsefet a 60. születésnapján köszöntötték a sportvezetők.

a Magyar Kézilabdázásért Aranyjelvény díjazottjai:
Csík János az elmúlt évtizedekben végzett kiváló szakmai munkájának elismeréseként melyet a férfi, női és a főiskolai válogatott edzőjeként elért. Vezetése alatt a csapatok világbajnokságokon sikeresen szerepeltek. Ezen kívül szakmai irányítása mellett a Vasas női csapata többszörös bajnok és kupagyőztes volt.

Füzes Gyula a Bp. Honvéd válogatott játékosaként, majd a szakosztály igazgatójaként végzett munkája elismeréseként.

Gilányi József neve közel húsz éve összeforrt a debreceni kézilabdaélettel, először a Debreceni Dózsa technikai vezetőjeként, majd annak megszűnése után a szövetség munkáját segítve végzett és végez elismerésre méltó munkát. Elnökségi tag, az átigazolási bizottság elnöke.

Hidasi Ferenc a nagy kézilabdás hagyományokkal rendelkező Veszprém város évtizedek óta elismerésre méltó szakembere. Mint a Báthory István általános iskola testnevelője számtalan fiatallal szerettette meg a kézilabdázást, akik közül többen a magyar válogatottságig is eljutottak.

Szolga Miklós Miskolc és Borsod megye kézilabdasportjának meghatározó alakja; szervezőkézségének és munkájának köszönhető, hogy a térségben komoly kézilabdás élet folyik.

a Magyar Kézilabdázásért Ezüstjelvény díjazottjai:
Ferencz Jenő, a siklósi Hajdú utcai általános iskola testnevelője
Lombos István, a balassagyarmati kézilabdaélet fő szervezője.
Perényi Bálint, Túrkeve kézilabdázásának elismert szakembere
Pesti Imre, volt élvonalbeli játékvezető, később a Játékvezető Bizottság elnöke, majd 2003 óta a Fegyelmi Bizottság elnöke.
Pintér István, a Zala megyei szövetség elnöke

A Magyar Kézilabdázásért címet a Dunaferr SE, az Eötvös DSE Csurgó, a budapesti Kerék utcai Általános Iskola, a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Általános Iskola és az Every Day KSE Orosháza kapta.

A küldöttgyűlés Madarász Istvánt 70. és Marosi Józsefet 60. születésnapja alkalmából köszöntötte.