Vágólapra másolva!
Újabb kulcsember hagyta el a 2003-as férfikosárlabda-bajnokcsapatot: a 38 éves Mujanovics Samir az osztrák élvonalban szereplő Fürstenfeldbe szerződött. A Debrecenbe távozó Trummer Rudolf után egyelőre csak fiatalokkal számolhat a szakvezetés, de Fodor Sándor ügyvezető szerint legalább négy légiósra szükség lesz.

Jelen pillanatban mindössze két igazolt játékossal (Kutasi Gergely, Ferencz Csaba) rendelkezik a Marc-Körmend férfikosárlabda-csapata, amely nem a legjobb előjelekkel várja a 2004-2005-ös bajnokságot.

A két szezonnal korábban bajnoki aranyat szerző együttes ügyvezetője, Fodor Sándor megerősítette, hogy a tavalyi játékoskeretből továbbra is tárgyalnak Grebenár Péterrel, Vavra Péterrel, Keresztes Rafaellel és Szlávik Mátyással.

"Kevesen vagyunk, légiósokra szükség lesz. Négy külföldi játékos leigazolását tervezzük, a kétfős amerikai kontinenst valószínűleg ki fogjuk használni. Az igazolásokat illetően nem kapkodunk, elég későn kezdődik a bajnokság, de nézegetjük a kazettákat és kapcsolatban állunk ügynökségekkel! Az köztudott, hogy anyagiakban nem dúskálunk, de azért szeretnénk olyan csapatot összehozni, amely biztosan, gond nélkül marad bent az A csoportban, ahonnan három csapat fog kiesni" - nyilatkozta Fodor a liga honlapján.