Vágólapra másolva!
Negyedikként a Ferencváros jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután az előző napi döntetlent követően csütörtök este a népligeti visszavágón 8-5-re legyőzte a BVSC-t.

Férfi vízilabda Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Betonút-FTC - BVSC 8-5 (1-0, 4-3, 1-2, 2-0)
gól:
Létay 3, Katonás 2, Nitsovits, Binder, Tóth F. 1-1, illetve Varjas 2, Németh, Monostori, Szűcs 1-1

Az előző napi 6-6 után a visszavágón a vendéglátók esélyei tűntek jobbnak, bár a zöld-fehér híveket aligha nyugtatta meg a kedvencek első meccsen mutatott vérszegény teljesítménye. Ráadásul a BVSC korántsem feltartott kézzel érkezett a Fradi-uszodába.

Az első gól hamar megszületett: az FTC első támadását ugyanis a balkezes Nitsovits belőtte. Utána viszont rendre hibáztak mindkét oldalon, míg Pelle a hazai, az ifjú Laboncz pedig a vendégkapuban remekelt. A folytatásban aztán már meglódultak a csapatok, ám amíg előző nap a BVSC 5-3-as vezetésével nem tudott élni, most az FTC igen.

Létay pompás távoli ejtésével 6-3-ra módosult az állás. Jóllehet később Laboncz bravúrral védte Katonás 4 méteresét, és 6-5-re még felzárkózott a vasutas csapat, az FTC nem engedte ki a kezéből a győzelmet, így a legjobb négy között a Vasassal csatázhat a szombati, egri elődöntőben.