Vágólapra másolva!
A belgrádi Partizan hároméves szerződést kötött Danilo Ikodinoviccsal. A szerb- montenegrói férfivízilabda-válogatott tagja csak 2005 júniusától csatlakozik a fekete-fehérekhez, mivel jelenleg még az olasz Pro Recco csapatának tagja.

"Hét évvel ezelőtt elégedetlenségem miatt hagytam el a Partizant, most azonban nagyon boldog vagyok, hogy ismét visszatérhetek Belgárdba. Megkívántam már a hazai légkört, környezetet. Ha nem cserélődött volna ki a fekete-fehérek vezetősége, akkor soha nem jöttem volna vissza. A Partizannal egyszer voltam országos bajnok, háromszor hazai kupát, egyszer pedig a LEN-kupát nyertem. Ezt szeretném most túlszárnyalni, s e téren optimista vagyok" - mondta Ikodinovic a Magyar Szónak.

Dejan Udovicic, a Partizan edzője elégedett lehet az új igazolásokkal, hiszen az idény elején két válogatott, Denis Sefik és Jugoslav Vasovic is a Partizant választotta.

Az erősítések meg is hozták a várt eredményeket, hiszen a belgrádiak kiválóan játszanak a hazai bajnokságban, bejutottak a honi kupa döntőjébe, a LEN-kupában pedig már negyeddöntősök, ahol a moszkvai Dinamo ellen harcolhatják ki az elődöntőbe jutást.