Vágólapra másolva!
 Egy aktív és egy volt NHL-es játékossal bővült a jövő péntektől vasárnapig tartó budapesti Pannon GSM Kupára érkező kanadai jégkorong-válogatott kerete. Új a csapatban Steve Gainey, aki a tengerentúli bérvita miatt most Franciaországban légiós, amúgy pedig a Philadelphia Flyers alkalmazottja, de az előző idényben még a Dallas Starsban szerepelt.

A magyar fővárosban pályára lép még Corey Hirsch, aki játszott a két gárda 2004. február 3-i, a vendégek 5-4-es sikerével zárult székesfehérvári ütközetén. A kapus 1996-ban az NHL legjobb újonc kapusa volt. Viselte már a New York Rangers, a Vancouver Canucks, a Washington Capitals és a Dallas mezét, most pedig a német Kassel alkalmazottja.

Velük kiegészülve a kanadai gárdában öt aktív NHL-es (Gainey mellett Steve Passmore, Andy Delmore, Mike Green és Jame Pollock) kapott helyett, s összesen tizenhatan (az ötökön túl Hirsch, Drew Bannister, Justin Kurtz, Darren Van Impre, Andy Schneider, Chris Herperger, Bryan Adams, Brad Tapper, Glen Metropolit, Mike Maneluk és Chris Joseph) szolgáltak már tengerentúli profi klubban.

A Pannon GSM Kupán résztvevő szlovákok több világsztár (például Miroslav Satan, Josef Stümpel, Vladimír Országh, Lubomir Visnovsky, Ladislav Nagy és Lubos Bartecko) érkezését jelezték, összesen 14 NHL-es és - átfedésekkel - 13 világbajnok kapott helyett a meghívottak között.

A németektől három aktív NHL-es, a 2000-ben a liga legjobb kapusának választott, kétszeres All Star-válogatott Olaf Kölzig, az ugyancsak All Star Marco Sturm, valamint Jochen Hecht lesz látható a Papp László Arénában. A csapatban összesen hét hokisnak van tengerentúli múltja.

A magyaroknál három hokisnak van köze az NHL-hez: Gröschl Tamást 1999-ben az Edmonton, Vas Jánost pedig 2002-ben a Dallas Stars választotta ki, azonban egyikük sem kapott szerződést. A jelenleg a Dunaújváros-Invitel csapatát erősítő Szuper Levente viszont már volt a Calgary és a St. Louis alkalmazottja, de eddig csak a tartalékok között játszhatott.