Vágólapra másolva!
Nem sikerült megőriznie az első mérkőzésen szerzett tízpontos előnyét az Albacompnak, amely a visszavágón 18 pontos vereséget szenvedett az orosz Dinamo Moszkva Region vendégeként a férfikosárlabda Európa-kupa negyeddöntőjében.

Európa-kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Dinamo Moszkva Region (orosz) - Albacomp 83-65 (26-14, 30-14, 13-21, 14-16)
Csehov, 1500 néző
a magyar csapat legjobb dobói: Góbi 13/3, Nisavic 12, Spivey 12
továbbjutott: a Moszkva Region, 156-148-as összesítéssel

Az orosz bajnokság negyedik helyén álló Moszkva Region gyorsan megmutatta, hogy egyetlen EK-veresége (83-73), amelyet Székesfehérváron szenvedett el, csupán kisiklás volt - a vendégcsapat 10-1-es rohammal kezdte a visszavágót. A második játékrészben a magyarok szinte csak büntetőből voltak eredményesek, a rivális viszont sorozatban négy triplát is elért, így a 14. percben már 35-16-ra vezetett. A csehoviak részéről Danejko, illetve az első mérkőzésen eredménytelen Taylor félelmetes iramot diktált, a nagyszünetben 56-28 volt az állás.

A harmadik negyed Farkas Sándor együttesének sikerült jobban, amely ezzel együtt is csak 20 pontra tudta megközelíteni a hazaiakat. A hajrában már nem sikerült a fordítás, így az összesítésben 8 ponttal többet szerző oroszok jutottak a Final Fourba.

"A második negyedben ment el a meccs, amikor nem tudtunk mit kezdeni a Moszkva Region agresszív védekezésével, és alig dobtunk kosarat. Az oroszok ma igazolták a jó hírüket" - értékelte az Európa-kupa egyetlen magyar csapatának teljesítményét Halm Rolland menedzser.