Vágólapra másolva!
Hetekkel ezelőtt sajtóközleményben jelentette be a Vasas nőikézilabda-csapata, hogy az új szezonban nem Köstner Vilmos, hanem Mocsai Lajos irányítja majd az együttes felkészülését. Német lapok azonban tudni vélik, nem lefutott az ügy, ugyanis a szakvezető jelenlegi klubja, a Gummersbach is szívesen hosszabbítana vele szerződést.

A Kölner Stadtanzeiger című újság szerint lehetséges, hogy Mocsai Lajos jövőre is a német VfL Gummersbach férfikézilabda-csapatát irányítja. "Mocsai Lajos gondolkodási időt kér" - áll a kölni lap írásának címében, s megszólal Stefan Hecker klubigazgató is, aki szerint "a döntésre május közepén, végén lehet számítani".

"Szívesen folytatnám a munkát Gummersbachban, sok fiatal játékossal dolgozhatom, akikkel realizálódhat kézilabda-filozófiám" - nyilatkozta a lapnak Mocsai Lajos. A Kölner Stadtanzeiger úgy tudja, a szakember (aki húsvétkor vette át munkát Richard Ratkától) a bajnokság befejeztével hazautazik, hogy egyeztessen a Semmelweis-egyetem rektorával a folytatásról.

Megkerestük a Vasas szakosztályát is, ahol azt a választ kaptuk: Markovits László, a Vasas elnöke nem tud semmilyen más körülményről, csak amiben megállapodtak, azaz Mocsai Lajost a nyártól kétéves szerződés köti az angyalföldi klubhoz.