Vágólapra másolva!
A Szeviép-Szegednél folytatja pályafutását Szlimák Hajnalka, az MKB-Euroleasing Sopron volt utánpótlás-válogatott kosárlabdázója.

A 23 éves, 182 centis bedobó a következő idényre kötelezte el magát az Európa-kupában is érdekelt, bajnoki negyedik Tisza-partiakhoz.

"Váltani szerettem volna, hiszen Sopronban úgy érzem kevés játéklehetőséget kaptam. A szegediek ajánlata volt a legszimpatikusabb, több játékost is személyesen ismertem, így nem volt nehéz a döntést meghoznom. Izgalommal várom a bemutatkozásom. Jelenleg gyógytornára járok, három hete egy kisebb tisztító műtétet hajtottak végre a térdemben. Egyre jobban terhelhetem a lábam, az augusztusi kezdésre már tökéletes állapotban leszek. Tudom, hogy mire számíthatok Zseljko Dokicsnál, már dolgoztam szerb edzővel. Felkészültem rá, hogy kemény alapozás elé nézünk. Bízom benne, hogy velem is olyan szép sikereket érünk el a csapattal, mint az előző szezonban. Remélem, hogy a játékommal gyorsan belopom a szurkolók szívébe magam" - nyilatkozta Szlimák a Délmagyarország honlapján.

A Diósgyőrbe távozott Angela Djelmistől és a visszavonult Roczkov Viktóriától megváló szegedieknél körvonalazódik az őszi keret, hiszen Szlimák előtt már Agnesa Nagyova, Török Szilvia, Russai Petra és a csapatkapitány Mészáros Kornélia is aláírt a 2005/2006-os szezonra.

[origo] / (MTI)