Vágólapra másolva!
A Dunaferr nőikézilabda-csapatának vezetői sajtótájékoztató keretében bemutatták a klub új szerzeményeit, a Győrből érkezett Sirina Irinát, Mehlmann Ibolyát és Borbás Ritát, valamint az előző idényt Kiskunhalason töltő, junior válogatott Kovács Angélát.

A válogatott kapus Sirina egy évre kötelezte el magát, míg három társa két idényre írt alá. További hír a kerettel kapcsolatban, hogy Bulath Anita egy évvel meghosszabbította szerződését.

A klub vezetői azt is bejelentették, hogy a január 19-én autóbalesetben elhunyt Kulcsár Anita emlékére augusztus 26. és 28. között nemzetközi tornát rendeznek, melyen részt vesz a francia Metz, a szerb-montenegrói Podgorica, a horvát Podravka Koprivnica, valamint a Győr. A torna még az osztrák Hypo Niederösterreich együttesével bővülhet.

A tavaly posztumusz az év játékosának választott válogatott beállós családja és férje, valamint az egyesület létrehozta a Kulcsár Anita Alapítványt, melynek a kézilabda népszerűsítése és az utánpótlás-nevelés minőségi javítása a célja.

A Dunaferr az elkövetkezendő négy évben a Hummel sportszergyártó cég felszereléseiben játszik majd. Az erre vonatkozó szerződést a sajtótájékoztatón írták alá.