Társoldalunk:

Újabb súlyos idegenbeli győri kézivereség

2006.01.21. 17:11

Magabiztos, 28 gólos győzelmet aratott a Népligetben a Ferencváros nőikézilabda-csapata a Békéscsaba ellen.

eredmény, nőikézilabda-bajnokság, 15. forduló
FTC -  Békéscsabai ENK 47-19 (23-8)
Kőbányai út, 600 néző
v.: Pech K, Vágvölgyi M.
gól: Mravikova 7, Kirsner 6, Uhrakova 6, Tóth T. 6, Szucsánszki 5, Szamoránsky P. 5, Valovics 4, Laluska 3, Kamper O. 3, Horváth M.1, Németh Zs. 1, illetve Kelemen Zs. 9, Forczek 3, Valyuch 3, Tóth 2, Szekeres 1, Brecska 1
kiállítás: 2 perc, illetve 10 perc

A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján nem sok jóra számíthattak a fővárosba látogató csabaiak. Lendületes hazai rohamokkal kezdődött a mérkőzés, a hazai együttes rögtön elhúzott.

A vendégek rengeteg hibát vétettek támadásban, részben a saját maguknak, részben a Ferencváros jó védekezésének köszönhetően. Az első góljukat is csak a hatodik percben sikerült megszerezniük, és öt perccel később pedig már 10-2-re vezettek a zöld-fehérek.

A továbbiakban sem tudták megállítani a vendéglátók támadásait, és bár a kapuban Veress Zsuzsa mindent megtett, így is tetemes lett a különbség a félidő végére (23-8).

A szünet után kissé visszafogottan kezdett a Fradi, pár perc múlva már újra magasabb sebességbe kapcsoltak. A 42. percben már húsz pont volt az előny, majd ezután Németh András sort cserélt, és a cserejátékosok vették át a főszerepet.

Sokáig úgy nézett ki, hogy harmincpontnyi különbség lesz a mérkőzés végén a két csapat közt, de a hajrában kialakult nagy rohanásban sikerült némileg szépíteni a szerény eredményen a Békéscsabának.

Mobilpress

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK