Vágólapra másolva!
A hazai pályán aratott tízgólos győzelem után egy háromgólos vereség is belefért a Győri Graboplast ETO KC csapatának a Besancon otthonában a nőikézilabda KEK negyeddöntőjében, Görbicz Anitáék bejutottak a legjobb négy közé. Nem sikerült ugyanez a Dunaferrnek, amely rossz hajrát követően 32-32-re végzett az első összecsapáson egy góllal nyerő norvég Gjerpen Skien csapatával. Az EHF-kupában a Debrecen a Győrhöz hasonlóan sikerrel zárta a francia túrát, hiába nyert a Metz 25-23-ra, összesítésben két góllal a hajdúságiak bizonyultak jobbnak.

női KEK, negyeddöntő, visszavágó:
Dunaferr - Gjerpen Skien (norvég) 32-32 (17-16) (videoösszefoglaló)
továbbjutott: a Skien, 61-60-as összesítéssel

Jobban kezdett az első mérkőzésen 29-28-ra diadalmaskodó - és korábban a Vácot búcsúztató - norvég csapat, és a találkozó elején 1-2 góllal vezetett.

A 10. perctől aztán a Dunaferr is felpörgött, és ennek eredményeként fordított, ám elhúzni nem tudott, fej fej mellett haladt a két együttes. A hazaiaknál Borbás sok hétméterest harcolt ki, amit Radulovics rendre értékesített. A védelmek egyik oldalon sem jeleskedtek.

A szünet után kiváló rajtot vett a dunaújvárosi alakulat, és 24-20-ra ellépett, köszönhetően az utolsó idényében játszó Radulovics remeklésének. A lendület megmaradt, és lassan tovább nőtt a különbség. A 48. percben 27-22 volt az állás.

Ezt követően viszont őrült hajrába kezdett az agresszív letámadásra áttérő Skien, és 55 másodperccel a vége előtt feljött 32-31-re - vagyis továbbjutó pozícióba. Időkérés után támadhatott a Dunaferr, ám Bulath kapufát lőtt, és az ellentámadásból ismét eredményes volt a Gjerpen.