Vágólapra másolva!
A második helyen végzett a magyar férfikézilabda-válogatott a Pannon Kupán, miután pénteken nagy csatában legyőzte Ausztria csapatát, Százhalombattán.

Eredmény:
Magyarország - Ausztria 30-28 (14-14)

Az már csütörtökön eldőlt, hogy Szerbia-Montenegró együttese - amely előbb a magyar, majd az osztrák gárdát is legyőzte - megnyerte a tornát, így a pénteki összecsapásnak a tétje a második hely megszerzése volt.

Jól kezdtek a hazaiak, 3-1-re elléptek, majd újítottak az osztrákok, és fordítottak. Skaliczki László szövetségi kapitány sokat cserélt, próbálgatta a csapatot a júniusi vb-selejtezőre. Szünet előtt sikerült visszavenni a vezetést, ám az utolsó másodpercben megint egyenlő lett az állás.

A folytatásban, a második félidő derekáig a vendégek voltak hátrányban, majd megint az ő akaratuk érvényesült. A remeklő Buday tartotta a lelket a többiekben, neki köszönhető, hogy az utolsó szakaszban fej-fej mellett haladt a két gárda. A hajrában jobban összpontosított a magyar alakulat, és még emberhátrányban sem tört meg, így megérdemelten nyert.

A végeredmény:
1. Szerbia-Montenegró 4 pont
2. Magyarország 2
3. Ausztria 0

Pannon-kupa: kikapott a szerbektől a Skaliczki-csapathttp://www.origo.hu/sport/csapat/kezilabda/20060412radulovicsek.html?pIdx=1