Vágólapra másolva!
A Délmagyarország információja szerint a Pick Szeged férfikézilabda-csapatának vezetése - egyeztetve Zorán Kurtes vezetőedzővel - újabb egyéves szerződést kötött a csapatkapitány Mezei Richárddal. Mivel a beállós a városi sportigazgatói feladatkört is ellátja, kevesebb edzést tud vállalni, mint csapattársai.

A csapat másik ásza, Nenad Perunicic nem marad viszont a Tisza-parti városban. A háromszoros BL-győztes kézilabdázó hároméves szerződést kötött Nagy László klubjával, a Barcelonával.

Veszprémben egyelőre azt tudni, hogy Marko Vujin Dunaújvárosból, Marian Cozma pedig Bukarestből érkezik. A legégetőbb kérdés, ki pótolja majd a távozó világklasszis hálóőrt, Vlado Solát.

Nyíregyházán a következő idényben is Jano Pál irányítja a gárdát, távozott Tarnavölgyi Gergely (Debrecen), a nyírségi együttes azonban szerződtette Kaplonyi Zoltánt. A Szabolcs Online információja szerint a 29 éves saját nevelésű balátlövő az elmúlt két bajnoki szezont Olaszországban húzta le, és a másodosztály gólkirálya lett.

A másik érkező a 23 éves Gyáfrás Dávid, aki az élvonalban előbb Győr, majd a Szigetvár játékosa volt, a legutóbbi szezont pedig Komlón töltötte.