Vágólapra másolva!
A hölgyekhez hasonlóan, a Rába Quelle ETO férfikézilabda-csapata is július 10-én kezdte meg a felkészülést. A keret szép lassan összeáll, a zöld-fehérek már csupán egy kapust keresnek. Nyíregyházára öt új játékos igazolt, Százhalombattán viszont még erősítene a szakvezetés.

A Tóth László és Deáki István által vezényelt legendásan kemény edzésekbe két új játékos kapcsolódott be az elmúlt napokban. Mindketten a középső posztokon bevethetők, elsősorban irányítóként. A Spanyolországból hazatérő Bognár Róbert számára nem ismeretlen a környezet, hiszen ő az ETO sajátnevelésű irányítója. Nagy Tamás - Basarichoz és Milicevichez hasonlóan - Békésről érkezett. Szóban már mindkét játékos elkötelezte magát Győrbe.

A keret tehát alakul, már "csak" kapusposzton kell megtalálni a megoldást, hiszen jelenleg csak Hoffmann Ákosra számíthatnak a szakvezetők. A csapatból mindenki egészséges, a tavalyi évet sérülései miatt szinte teljesen kihagyó Konkoly Tamás is teljes értékű munkát végez. Az első edzőmeccset augusztus 1-én játssza a Rába Quelle ETO FKC.

A Rába Quelle ETO jelenlegi kerete:
Kapusok: Hoffmann Ákos
Jobbszélsők: Szalafai Gábor, Miss Zoltán
Jobbátlövők: Boris Basaric, Szabó András, Németh Gábor
Beállósok: Schuch Timuzsin, Igor Milicevic
Irányítók: Konkoly Tamás, Bognár Róbert, Nagy Tamás, Nagy Dávid
Balátlövők: Józsa Dávid, Forrai Dániel, Horváth Adrián
Balszélsők: Pálos Gábor, Széles László.