Vágólapra másolva!
Az első fordulóból decemberre halasztotta mérkőzését az Univer KSE férfikosárlabda-csapata, így az idei első tétmérkőzésig, október 21-ig még megtalálhatja új irányítóját. Kecskemétre ezúttal egy német-amerikai állampolgárságú, Euroligában edződött klasszis, Chuck Evans érkezett.

A német állampolgársággal is rendelkező, amerikai Chuck Evanst teszteli az Univer KSE férfikosárlabda-csapata. Az amerikai születésű de német állampolgársággal is rendelkező, 180 centi magas, 35 éves játékos nyolc éve kosarazik Európában, a Mississippi egyetem után 1994-ben először az orosz CSZKA Moszkvát erősítette, majd kis IBL-kitérő (Black Hills) után 1998-ben érkezett Németországba. Ott először a Brandt Hagen (1998-99), majd a Bayer Leverkusen (1999-2001) csapatát erősítette, egy szezont lehúzott az Alba Berlinben, a legutóbbi két évadot pedig a Karlsruhében töltötte.

A kecskemétieknek szüksége van egy új irányítóra, a nyáron szerződtetett Tezale Archie ugyanis a felkészülés során bokaszalag-sérülést szenvedett, s hetekre harcképtelenné vált.

Az Univer korábban egy szerb kosarast tesztelt, ám Mirko Vukajlovic egyelőre nem kapott szerződést.