Vágólapra másolva!
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a november 10. és 12. között rendezendő budapesti Pannon-kupára.

A csapat tagja lehet Ennafatti Omar és Ondrejcik Rastislav is: előbbi már magyar állampolgár, utóbbi pedig az április divízió I-es vb-ig szinte biztosan leteszi a szükséges vizsgákat, de már most játszhat a nemzeti együttesben.

A keret:
kapusok: Szuper Levente, Budai Krisztián, Kiss Tamás

hátvédek: Horváth András, Kangyal Balázs, Sille Tamás, Svasznek Bence, Tokaji Viktor, Szélig Viktor, Tokési Lajos, Lencsés Tamás, Hüffner Adrián, Ennaffati Omar, Ondrejcik Rastislav

csatárok: Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Erdősi Péter, Vas Márton, Ladányi Balázs, Peterdi Imre, Holéczy Roger, Gröschl Tamás, Kovács Csaba, Fekete Dániel, Vaszjunyin Artyom, Majoross Gergely, Borbás Gergely, Azari Zsolt, Hoffmann Attila, Feil Arnold, Jánosi Csaba, Benk András, Papp Viktor

A csapat november 7-én kedden délután kezdi meg a közös felkészülést a tornára a Budapesti Koriközpontban. A Papp László Arénában sorra kerülő tornán a francia, a szlovén és a litván gárdával találkoznak a magyarok.