Vágólapra másolva!
A Dunaújvárosi Főiskola-ELCO négy góllal legyőzte a holland Donk Gouda együttesét, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a nőivízilabda BEK-ben. A magyar csapat legjobbja a három gólt szerző Benkő Nóra volt.

nőivízilabda BEK, a nyolc közé jutásért, G csoport:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO - Donk Gouda (holland) 10-6 (1-1, 3-1, 2-2, 4-2)
a magyar csapat gólszerzői: Benkő N. 3, Benkő T., Varga 2-2, Szűcs, Brávik, Poszkoli 1-1

A csoport másik mérkőzésén:
Vuliagmeni (görög) - Bayer Uerdingen (német) 11-8 (3-1, 3-1, 2-5, 3-1)

A dunaújvárosi együttes, amely pénteken 11-3-ra verte a német Bayer Uerdingent, vasárnap a görög Vuliagmenivel találkozik.

Szép győzelemmel ellensúlyozta pénteki kudarcát, az olasz Fiorentinától elszenvedett 18-9-es KO-vereséget a Honvéd a Bajnokcsapatok Európa Kupájának franciaországi középdöntőjében: a magyar bajnok szombaton a holland Brandenburgot verte négy góllal.

BEK, középdöntő a 8 közé jutásért, E csoport:
Domino-BHSE - Polo SC Brandenburg (holland) 12-8 (3-1, 3-2, 1-0, 5-5)
a magyar góldobók:
Valkay Á. 4, Pelle 3, Tomaskovics, Györe 2-2, Takács 1

A csoport másik mérkőzésén:
Olympic Nice (francia) - Fiorentina (olasz) 4-7

Györe Lajos együttese Nizzában a második napon annak tudatában szállt vízbe, hogy újabb botlást már nem engedhet meg magának, mert akkor nem juthat a BEK legjobb nyolc csapata közé, ahol különben mind a négy középdöntős csoportból az első két helyezett folytathatja szereplését.

A magyar együttes a tétnek megfelelően játszott, s ezúttal végig koncentráltan pólózva kerekedett felül a szívós, hat válogatottat is felvonultató hollandokon. A Honvéd vasárnap, a torna délelőtt zárómeccsén a Brandenburg által egy góllal vert francia házgazda Olympic Nice ellen harcolhatja ki a továbbjutását.

A LEN-kupa olaszországi középdöntőjében a görög Patrasztól elszenvedett nyitónapi vereség (7-10) után szombaton kötelező győzelemmel javított mérlegén a Szentes.

női LEN-kupa, középdöntő a nyolc közé jutásért, F csoport:
Hungerit-Top Cop-Szentesi VK - Zürich (svájci) 34-1 (8-0, 9-0, 9-1, 8-0)
a magyar góldobók:
Szremkó 6, Tóth A. 5, Győri 4, Szabó X., Hegedűs, Kotova, Bódi A. 3-3, Dalmádi Sz., Dalmádi P, Molnár 2-2, Hevesi 1

A csoport másik szombati mérkőzésén:
Patrasz (görög) - Volturno (olasz) 8-6

A magyar csapat fontos lépést tett a casertai tornán a legjobb nyolc közé jutáshoz vezető úton, a csoport első vagy második helyének megszerzése azonban csak akkor sikerülhet, ha a vasárnapi befejező körben nyer a vendéglátó országot képviselő olasz Volturno ellen.

A LEN-kupa budapesti középdöntős csoportjában az Újpest-OSC a második mérkőzését is megnyerte: a Liverpool után szombaton a Manchestert páholta el alaposan a hazai együttes a Hajós uszodában, s jutott el ezzel a második számú európai sorozatban a legjobb nyolc közé a zárónapi eredményétől függetlenül.

LEN-kupa, középdöntő a 8 közé jutásért, E csoport:
UTE-OSC-Cemelog - Manchester (brit) 17-6 (1-2, 8-2, 4-2, 4-0)
a magyar góldobók: Primász 6, Keszthelyi 3, Tiba, Zantleitner, Kisteleki 2-2, Ipacs, Bede 1-1

Az Újpest-OSC az erőviszonyoknak megfelelően gondmentesen gyűjtötte be az újabb három pontot. Győzelmével a legrosszabb esetben is másodikként továbbjutó a gárda, amelynek háza táján abban bíznak, hogy meglesz a csoportelsőség is a holland Zaandam vasárnapi legyűrésével. Az UTE pénteken 15-4-re nyert a Liverpool ellen.

A csoport másik szombati összecsapásán:
Nereus Zaandam (holland) - Liverpool (angol) 15-1 (2-0, 4-0, 4-0, 5-1)