Vágólapra másolva!
Közeledik a férfikosárlabda-bajnokság alapszakaszának finise, így a mostanság rapszodikusan szereplő Albacompnak ahhoz, hogy megfelelő pozícióban várhassa a rájátszást meg kellett erősítenie keretét. A kék-fehérek legújabb szerzeménye az angol-amerikai Phillips Sullivan.

"Tájékoztatjuk Kedves Szurkolóinkat és a kosárlabdasport iránt érdeklődőket, hogy a Kaposvári Kosárlabda Klub és Phillips Sullivan közös megegyezéssel szerződést bontottak 2007. február 3-án... A klub célkitűzései változatlanok, vagy is az 1-8. hely közé jutást tartjuk elérhető célnak. A csapat eddigi munkája és eredményei ezt reálisan elérhetővé teszi" - áll Kovács László, a Kaposvári Kosárlabda Klub ügyvezetőjének levelében.

A FehérvárSport információja szerint a szabaddá vált, több poszton is bevethető játékos - aki a szombati, Pécs elleni bajnokin 55 IBM-pontot ért el (32 pont, 9 lepattanó, 7 assziszt, 14 fault kiharcolása) - már a kék-fehérekkel gyakorol.

A fehérvári együttes 2007-ben eddig hat mérkőzést játszott, ebből mindössze kettőt nyert meg (otthon: Pécs 84-68; idegenben: Univer KSE 92-83), míg hazai pályán kikapott a Falcótól (83-92), idegenben pedig az Atomerőműtől (65-60), a Dombóvártól (92-81) és a hétvégén a Soproni sÖrdögöktől (101-85).

Az elmúlt hetekben is zajlottak az események: a csapat egyik legjobbja, George Banks váratlanul, bejelentés és előzmény nélkül távozott Fehérvárról, a klub vezetése pedig Fodor Péter helyett Matus Gábort nevezte ki vezetőedzőnek.