Vágólapra másolva!
A San Jose Sharks a legutóbbi játéknap legnagyobb különbségű győzelmét aratva 7-1-re nyert a Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai profijégkorong-ligában (NHL). A meccs hőse a mesterhármast ütő Bill Guerin volt. Dallasban Mike Modanót ünnepelték, aki pályafutása 500. találatát jegyezte.

A Dallas Stars hazai pályán nyert 3-2-re a Philadelphia Flyers ellen, a mérkőzés hőse a hazaiak klasszisa, Mike Modano volt, aki pályafutása 500 gólját ütötte. "Meg akartam csinálni, örülök, hogy hazai közönség előtt ünnepelhettem" - nyilatkozta a 36 esztendős játékos, aki a második amerikai születésű hokis, aki elérte ezt a bravúrt. Rajta kívül jelenleg nyolc aktív társa van a mezőnyben, aki ugyanezt a rekordot magáénak mondhatja: Brendan Shanahan, Jaromir Jagr, Joe Sakic, Pierre Turgeon, Peter Bondra, Mats Sundin, Teemu Selanne és Mark Recchi.

Érdekesség, hogy Sundin, Selanne, Bondra és Recchi is ebben a szezonban szerezte 500. találatát, korábban még sohasem akadt arra példa, hogy egy évadon belül ennyien ünnepelhessenek (1995-96-ben Mario Lemieux, Mark Messier, Steve Yzerman, illetve Dale Hawerchuk révén négyen lépték át a bűvös határt.)

Eredmények:
New York Rangers - Ottawa Senators 2-3
Carolina Hurricanes - Florida Panthers 3-1
Montreal Canadiens - New York Islanders 5-3
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 3-2
Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 5-4 - szétlövés után
Nashville Predators - Detroit Red Wings 2-5
Dallas Stars - Philadelphia Flyers 3-2
Vancouver Grizzlies - Minnesota Wild 2-3 - hosszabbítás után
San Jose Sharks - Chicago Blackhawks 7-1.