Vágólapra másolva!
Hatgólos előnyt szerzett a Győri Audi ETO KC a vendég norvég Larvik ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A KEK magyar résztvevője idegenben remekelt: a Budapest Bank-FTC időntúli hétméteresből kapott góllal 29-29-es döntetlent játszott a dán GOG Gudme otthonában. A szintén a nyolc közé jutásért vívott odavágón - az EHF-kupában - két góllal kikapott a Debrecen-Aquaticum a dán Ikast Bording csarnokában, ami szintén biztató eredménynek számít a visszavágó előtt. Ugyanezen sorozatban súlyosabb vereséget szenvedett a Dunaferr, amely hat góllal maradt alul a spanyol Elda Prestigio vendégeként.

Női BL, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Győri Audi ETO KC - Larvik HK (norvég) 28-22 (15-12)

A két csapat az előző idényben a KEK elődöntőjében találkozott, és a magyarok jutottak tovább. A kezdeti tapogatózó játék - és 3-3-as eredmény - után beindult a győri henger, fokozatosan elhúzott az ETO. 12-6-nál kénytelen volt időt kérni a norvégok edzője, mert olyan gyengén játszott együttese.

Közben közel fél év kihagyás és vállműtét után ismét európai kupaporondon lépett pályára a Dunaferrtől igazolt Radulovics Bojana. A kis pihenő után rendezték soraikat a vendégek, valamelyest csökkentették hátrányukat, majd "konzerválódott" a háromgólos győri előny.

A második félidőt jól kezdte az ETO, hamar visszaállította a korábbi különbséget, de 20-14-nél két hazai hétméteres is kimaradt. Ez azonban nem volt intő jel, mert a lendület így is megmaradt (22-14). Az utolsó tíz perc előtt ismét időt kért a Larvik, és Riegelhuth vezérletével közelebb férkőzött. Ráadásul sorra maradtak ki a hazai büntetők ebben a kritikus szakaszban is.

A visszavágónak jövő vasárnap 16.15-kor Larvik ad otthont.