Társoldalunk:

Súlyosan megsérült a Cornexi csinos kézise

2007.05.13. 17:23

A pénteki Cornexi-Alcoa-HSB Holding - Győri Audi ETO nőikézilabda-mérkőzés második félidejében Tápai Szabina egy ütközést követően megsérült. A fehérváriak irányítóját azonnal kórházba szállították, ahol az este folyamán további vizsgálatokat végeztek rajta. Az orvosi diagnózis Szabina bal kulcscsontjának izületi sérülését állapította meg, aminek következtében négyhetes kihagyás vár rá, azaz az idei bajnokság rájátszásának hátralévő két találkozóján biztosan nem tud pályára lépni. 

"Már televízión is visszanéztem az esetet, mert nem igazán emlékeztem arra, hogy pontosan mi is történt; Dokicról akartam lefordulni, amikor ütköztünk. Már akkor éreztem, hogy valami nincs rendben. Abban a pillanatban rettenetesen megfájdult a vállam, így a mérkőzés után egyből a kórházba vittek. Szerencsére a röntgen nem mutatott törést, viszont a baloldalon a kulcscsont végénél megmozdultak a dolgok, ott ízületi zúzódást állapítottak meg.

Műteni szerencsére nem kell, de egy hétig biztosan nem mozgathatok, és legalább négy hétig fel lesz kötve a kezem. A fizikoterápiát is csak utána kezdhetem meg, addig Bioptron lámpával kezelem, és fájdalomcsillapítókat szedek, mert eléggé fáj. Így számomra sajnos véget ért a bajnokság. Borzalmas lesz kívülről, a lelátóról tétlenül nézni az utolsó két meccset, de nagyon bízom a lányokban, és tudom, hogy mindent megtesznek majd a győzelmekért" - nyilatkozta Tápai Szabina.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK