Vágólapra másolva!
A lemondó ügyvezető, Fodor Sándor után elhagyta a bajnoki ezüstérmes Lami-Véd Körmend férfikosárlabda-csapatát Sabáli Balázs vezetőedző is, aki a nagy rivális Atomerőmű SE kispadjára ült le. Ám a bajnokság befejeztével nem ez az egyetlen edzőváltásról szóló hír.

Először Kecskemétről küldték el Meszlényi Róbertet, aki következő évadban a Soproni sÖrdögöket irányítja, helyére az Univer csapata a paksi Zsoldos Andrást szerződtette.

A megüresedő Atom-padra Sabáli Balázs ült le, így a hírek szerint komoly pénzügyi nehézségekkel küzdő bajnoki ezüstérmes körmendi csapat jelenleg tréner nélkül maradt.

Kaposvárott hasonló a helyzet, távozott ugyanis Dzunics Braniszlav, aki nem fogadta el a vezetők szerződésajánlatát. "Valóban más egyesületnél folytatom a pályafutáso. Döntésemben elsősorban a bizonytalan anyagi háttér játszott fő szerepet" - nyilatkozta Dzunics, akit a hírek szerint tárt karokkal várna a Dombóvár.

Az Albacomp kispadjára régi ismerős érkezett, Goran Miljkovic ugyanis korábban már dolgozott Magyarországon, azaz szolnoki, soproni és kaposvári trénerként is láthatta testközelből anno a fehérvári csapatot.

A Falcónál nyugis a helyzet, a következő bajnoki szezonban ismét Srecko Sekulovic dirigálja az együttest.