Vágólapra másolva!
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC francia, szlovák, illetve egy, a selejtező első köréből érkező csapattal játszik majd a kvalifikáció második fordulójában, hogy a 16-os főtáblára jusson.

A bécsi sorsolás eredményeként a HB Metz, a Michalovce illetve további egy, papíron gyengébb alakulat lesz a győriek ellenfele a szeptember 28. és 30. között esedékes tornán, amelyről az első helyezett kerül a főtáblára. A 16 között van már kiemeltként a bajnok Budapest Bank-FTC.


A második selejtezőkör négy csoportjának második, harmadik és negyedik helyezettjei az EHF-kupa harmadik fordulójában folytathatják szereplésüket. A BL 16-os elitmezőnyének csoportbeosztását pénteken készítik el.

A férfi BL-ben mindkét magyar résztvevő a 32-es főtáblán kezdi a csoportmérkőzéseket szeptember végén. A pénteki sorsolásnál a magyar bajnok Pick Szeged a legerősebb, az ezüstérmes MKB Veszprém pedig a második kalapba kerül.

A nőknél a KEK-ben a Debrecen-Aquaticum, az EHF-kupában pedig a Dunaferr NK és a Cornexi-Alcoa-HSB Holding képviseli a magyar színeket. A férfiaknál a KEK-ben a PLER-Airport, míg az EHF-kupában a Dunaferr SE és a Debrecen szerepel.