Vágólapra másolva!
Hároméves szerződéséből mindössze egy esztendőt tölthetett le Kovács Péter a Dunaferr nőikézilabda-csapatának kispadján. A világválogatott szakemberrel a klub május 28-án felbontotta szerződését. Kovács emiatt bírósághoz fordult.

"A klub minden ok nélkül felbontotta a három évre szóló szerződésemet. Ezáltal engem anyagi és erkölcsi kár ért. Természetes, hogy ezek után jogorvoslatot kérek" - nyilatkozta a Dunaújvárosi Hírlapnak Kovács Péter, aki jelenleg az élvonalba frissen felkerült Óbudai Goldberger edzője.

A szakember elmondta, még az első évre szóló bérét sem kapta meg, sőt, a március 20-án elküldött számláját éppen a napokban küldték vissza.

Arról, hogy Kovács Péter a Dunaferr NK ellen a bírósághoz fordult Sáriné Kocsis Erzsébet ügyvezető a következő nyilatkozatot tette: "A Dunaferr NK képviselője tárgyalt Kovács Péter ügyvédjével, de mivel az edző nem fogadta el a Dunaferr NK anyagi jellegű ajánlatát, ezért valószínűleg jogi úton fog rendeződni a kérdés. A továbbiakban nem kívánjuk ezt az ügyet a nyilvánosság előtt véleményezni."