Vágólapra másolva!
Egy szerb válogatott átlövővel, s egy irányítóval erősített a Dunaferr férfikézilabda-csapata, amely egyéves szerződést kötött Stanislav Tuticcsal és Dusko Milinoviccsal.

Mivel az elmúlt szezon végén három kulcsjátékos is távozott a Dunaferr férfikézilabda-csapatától, a szakvezetés fontosnak ítélte, hogy megerősítse az alaposan átalakuló keretet.

Császár Gábor és Peter Kukucka kiválásával az irányító posztra - a klub hivatalos honlapja szerint - a szerb Stanislav Tutic érkezett. A 33 éves, 184 cm magas és 89 kg testsúlyú irányító Szerbiában, a Pancevo gárdájánál nevelkedett, majd a Proletar Naftagas együtteséhez szerződött.

Ezután Szlovéniában, a Radar Trbovlje, és a Gold Club Kozina együttesében játszott, melyet egy tunéziai kiruccanás követett. Tunéziából hazatérve az RK Mladost gárdájához szerződött, s utóbbi klub mezét cserélte le végül a Dunaferr piros-fehér szerelésére.

A jobbátlövő posztra Dusko Milinovic érkezett, aki Tutichoz hasonlóan egy évre kötelezte el magát. A szintén 32 éves, 196 cm-es jobbátlövő több mint ötvenszer húzhatta magára a szerb válogatott címeres mezét. Pályafutását 1991-ben a RK Metaloplastika együttesénél kezdte, de szerepelt az RK Crvenka, illetve a Sintelon csapatában is.

Ezt követően Spanyolországba költözött, ahol az Altea, a Cantabria, a Valladolid, illetve a Torrevieja alkalmazásában állt, míg az elmúlt két évben a román Constanta, illetve a dán Aalborg gárdájánál szórta a gólokat.