Társoldalunk:

Cikkek, képek és videók az E.on Kézilabda Gáláról

2007.09.13. 12:50

A hagyományokhoz hűen az idei esztendőt is az E.ON Kézilabda Gálával zárta a magyar sport. December 30-án a SYMA-csarnokban immár negyedik alkalommal került sor a sportos előszilveszteri bulira.

A budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban az év utolsó előtti napján fergeteges kézilabdagálát rendeztek - az eseményen ott volt az [origo] kamerája is. Remek hangulat, parádés gólok, móka, kacagás és mosolygós nyilatkozók - képek és hangok az eseményről.

Nyugat-siker és Tápai-parádé a kézigálán - olvassa el beszámolónkat!

A december 30-ai kézilabdagálán kiosztották "Az év kézilabdázója"-díjakat. A hazai szövetség döntése alapján Görbicz Anita és Puljezevics Nenad volt 2007 legjobbja. A közönségdíjat Pálinger Katalin kapta, míg a junioroknál Zácsik Szandra diadalmaskodott.


A női Kelet-Nyugat gála előtt megmérkőzött egymással a sportági szponzorok és az újságírók alakulata, amelyben előbbiek nyertek büntetőkkel.


Az E.on olimpiai csapat - melynek a vízilabdázó legenda, Faragó Tamás volt a mestere - és a kosárlabdázás avatott szakértője, Rátgéber László vezette médiaválogatott összecsapásából az olimpikonok kerültek ki győztesen: 40-35-re diadalmaskodtak.


Az est fénypontja a Kelet-Nyugat gála volt, amelyen a játékosok a közönség szórakoztatását tartották szem előtt, olykor fociztak, máskor mindenki bevonult a pályára, és úgy lőttek gólokat, volt, aki görög táncot lejtett közben. Többször a kapusok is előrementek támadni, és a trükkök sem maradtak el.  A végeredmény hivatalosan 38-37 lett. A meccs után megszólalt többek között Pálinger Katalin, Kökény Beatrix, Zácsik Szandra és Kocsis Erzsébet is, legtöbbjük szilveszteri terveiről is mesélt.


A gála után Sinka László, Farkas Ágnes, Siti Eszter és Mocsai Lajos is értékelte a 2007-es esztendőt a sportág szemszögéből.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK