Társoldalunk:

Nem sikerült a bravúr a Fradi női kéziseinek

2007.11.04. 19:11

Az EHF-kupa harmadik fordulójának első mérkőzésén a Cornexi-Alcoa csapata a dán Aalborg DH együttesével mérkőzött meg a dániai Frederikshavn városában. Az első összecsapáson a hazaiak kétgólos győzelmet arattak, így 28-26-os eredménnyel érkeznek az egy hét múlva, november 11-én esedékes visszavágóra, Székesfehérvárra.

A mérkőzés elején még tartotta magát a székesfehérvári együttes, de azt követően a hazaiak egy 9-0-s tizennégy percet produkálva jelentős előnyre tettek szert, így a Cornexi a félidőben öt góllal lemaradva vonulhatott az öltözőbe.

A második játékrészben Vura József lányai remek küzdőszellemet mutatva összeszedték magukat, fokozatosan csökkentették lemaradásukat, sőt, öt perccel a vége előtt már azonos állást is mutatott az eredményjelző.

nőikézilabda EHF-kupa, 3. forduló, 1. mérkőzés:
Aalborg DH (dán) - Cornexi-Alcoa 28-26 (14-9)
Frederikshavn, 1000 néző
v.: Raluy Lopez, Sabroso Ramirez (spanyolok)
Aalborg: Vojcic, Norgaard (kapusok); Mörk 7, Boson 5, Logvin 5, Deriouguina 4, Mehlmann 4, Brodsgaard 1, Bille 1, Pedersen 1, Mortensen, Thorius, Larsen. vezetőedző: Leif Gautestad
Cornexi: Djeric és Fekete (kapusok); Szrnka 8, Tápai Sz. 7 (2), Balogh 5 (2), Trishchuk 3, Vaszari 2, Vijunaite 1, Bernataviciute, Lévai, Mayer. vezetőedző: Vura József.
hétméteresek: 3/5, illetve 5/6
kiállítások: 6, illetve 8 perc

Vura József, a Cornexi vezetőedzője: "Egy igazi dán hangulatú mérkőzésen is tartása volt a csapatomnak, a mai eredménnyel pedig esélyünk van a továbbjutásra."

[origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK