Vágólapra másolva!
Vajdasági hírek szerint a szerb nőikézilabda-válogatott beállósa, Ana Djokic az idény végén távozik a Győri Audi ETO csapatától. A 29 éves játékos öt idény után válthat klubot, ám, hogy hová igazolna, azt még nem tudni.

"A győriekkel kötött szerződésem az év végén lejár, s jelenleg is tárgyalok néhány klubbal. Pontosabban két egyesületnek nagyon komolyak a szándékai, az ajánlataik jók, úgyhogy nagy a valószínűsége annak, hogy a szezon végeztével eligazolok Győrből" - nyilatkozta Ana Djokic a VajdaságMa hírportálnak.

Az arandjelováci születésű beállós a két klubot nem kívánta megnevezni.

Szlovákiai magyarral erősít viszont a DVSC-Aquaticum együttese, amely három hónapra megszerezte a Iuventa Mihalovce válogatott átlövőjét, Tóth Erzsébetet.

"Már négy éve folyamatosan érdeklődnek irántam, de eddig soha nem lett az ügyből semmi. Most is úgy nézett ki, esett a dolog, mert a Iuventa túl sokat kért értem, de aztán azt ajánlották a nagymihályi vezetők, hogy ha még segítek nekik a két EHF-kupa-meccsen, akkor vendégjátékra mindenképpen elengednek. Azután meg meglátjuk" - mesélte a háromszor is Szlovákia legjobbjának választott kézilabdázó.

A nagymihályiak játékosa a szombati, Volgográd elleni meccsen még jelenlegi csapatát erősíti, aztán május 31-ig Debrecenben folytatja pályafutását.

"A jövendő játékostársaimat és a klubvezetést is ismerem, és nagyon örülök, hogy a magyar bajnokságban játszhatok. Bár azért kicsit furcsa lesz tíz nagymihályi év után máshol folytatni..." - ismerte be a kézilabdázó a pozsonyi Új Szónak.