Vágólapra másolva!
A Honvéd nyerte az első mérkőzést az ING férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának "kisdöntőjében", így lépéselőnyhöz jutott a Szegeddel szemben a bronzéremért kiírt, két győzelemig tartó párharcban.

a 3. helyért, 1. mérkőzés:
Domino-Honvéd - Szeged-Beton VE 13-10 (3-2, 4-2, 2-2, 4-4)

Az Egerrel szemben alulmaradt Szeged, illetve a Vasas által búcsúztatott Honvéd - utóbbi jobb alapszakaszos helyezése nyomán - a Kőér utcában kezdte meg a bronzcsatát, amelynek a hazaiak a frissiben menesztett vezetőedzőjük, Kovács István nélkül, az ő eddigi segítője, Tóth Imre másodedző irányításával vágtak neki.

A csongrádi vendégek, akiknél a szakmai munkát a playoff idejére Kásás Zoltán vállalta, a meccs félidejéig háromgólos hátrányba kerültek. A másik két negyedet viszont döntetlenre hozták, sőt - a negyedik játékrészben - 9-9-nél utol is érték a vendéglátókat, a végén azonban a nagyobb rutin döntött a kispesti együttes javára.

A szegedieknél Varga Tamás volt a legeredményesebb 3 góljával, s ugyanennyiszer talált be a Honvéd részéről Paján Viktor. A második mérkőzést csütörtökön (18:30 ó) játsszák Szegeden.

az 5. helyért, 1. mérkőzés:
Uniqa-UTE - FTC-Aprilia 11-9 (3-1, 3-3, 4-2, 1-3)

a 11. helyért, 1. mérkőzés:
Szolnoki Főiskola VSC - OSC-Opus-Via 7-9 (1-1, 3-3, 1-2, 2-3)

***

Az OSC-Cemelog nagy csatában, egy góllal kikapott a görög Olimpiakosz Pireusztól a női vízilabda LEN Kupa padovai négyes döntőjében, így nem került a fináléba. A magyar csapat vasárnap 18:30 órakor a Padova (olasz)-Roma (olasz) párharc győztesével játszik a harmadik helyért.

női vízilabda LEN Kupa, Final Four, 1. elődöntő:
Olimpiakosz Pireusz (görög) - OSC-Cemelog 13-12 (4-5, 2-2, 4-4, 3-1)