Társoldalunk:

Ocskayék Csodaországban

2008.04.19. 18:42

"Kellemes szombat, egy világbajnoki címmel. Gratulálok, ha valakik, akkor Ők ezt már nagyon megérdemelték.Vastapsolok."

"Köszönjük meg eddig figyelmet alig kapó hokisainknak az alázatos, évtizedig tartó nagy küzdelmet!!!! Hajrá magyarok, jövőre irány az A csoport!!!"

"Ez fantasztikus volt!!!! Spillert idézve: addig udvaroltunk az A csoportnak, amíg végre meghódítottuk!!!!"

"Minden pénzért síró focista és focidrukker példát vehet a hokisokról. A játéktudás nem létesítmény, meg mez, meg pénzfüggő, hanem szív, akarat és tehetség, valamint játékszeretet függő. Gratula, ez szép példa mindenkinek!!!"

"GRATULÁLOK A MAGYAR CSAPATNAK! Ez az utóbbi jónéhány év legnagyobb magyar sportsikere! Ilyen összetartást és játékot! Férfi létemre beismerem, a negyedik gólnál ordítottam és könnyeztem! Foci helyett a HOKIBA kellene pénzt fektetni, remélem ezután belátják!"

"jajj, végig könnyeztem az utolsó pár percet! fantasztikus élmény, hihetetlen, hogy megélhettem! köszönöm srácok!"

"A magyar jégkorongban dolgozók fényesen bizonyították, hogy összefogással, szakértelemmel, rengeteg munkával és a sportág iránt érzett hihetetlen alázattal csodákat lehet tenni! Sokan tanulhatnának Tőlük! SZÉP VOLT, FIÚK!!! SZÉP VOLT, FIÚK!!! SZÉP VOLT, FIÚK!!! És köszönjük szépen!!!

"Szép volt fiúk! Most bebizonyítottátok, hogy a semmiből is lehet nagyot alkotni! A focisták példát vehetnének rólatok! Ennél már csak az lenne nagyobb csoda, ha bent maradnának! De ekkora szívvel akár még az is összejöhet! :-)"

"Ajaj, ez a csapat feladta a leckét, innentől minden hónapban félre kell tennem egy 10-est és jövöre ott leszek, remélem minél többen innen is, az lenne csak az igazi fórumos találkozó! Még ha sikerülne bentmaradni is!"

"Ez egy csoda! Ciki, nem ciki - sírtam! /Előtte meg az infarktus határán voltam. :-)/ Az akarat miatt remélem figyeltek a labdakergetők..."

"Nem értem, hogy jön ide a magyar foci?! Itt most egy óriási sportsikerről van szó, amit a magyar "labdarúgók" még hírből se ismernek! Arra se méltók, hogy egy lapon említsük hokisainkkal!"

"Az agyonsztárolt focisták most igazán példát vehetnének a HOKISOKRÓL, alázat, fegyelem, akarat és tudás! Nem minden a pénzről szól, pedig ezek a srácok igazán megérdemelnék a nagy pénzt is, senki nem sajnálná tőlük! Szép volt fiúk!!!!"

"Kis pénz nagy jégkorong - ez a magyar csoda receptje. A fiúk óriási fegyvertényt hajtottak végre, mindenből jelesre vizsgáztak és nagy örömöt szereztek a feljutással.Már nagyon megérdemelték ezt a sikert - szeressük őket nagyon."

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK