Vágólapra másolva!
A DVSC-Aquaticum nőikézilabda-csapatát működtető gazdasági társaság tulajdonosi körének szerkezete és ezáltal az ügyvezetése is megváltozik a jövőben. A Hajdú Online információja szerint nemcsak Fekete György ügyvezető mondott le posztjáról, de Pocsai Attila, a gárda többségi tulajdonosa is kiszállt a helyi kézilabdaéletből.

"Most már tény, hogy május 31-ével a DVSC-Aquaticum, illetve a csapatot működtető Kft-ben többségi tulajdonrésszel rendelkező, általam irányított Arbo Zrt. megválik egymástól. Felmondjuk a kontraktust - amire jogi lehetőségünk volt -, mivel a csapat úgy tűnik, nem teljesíti a szerződésben foglaltakat, azaz nem éri el a 2007/2008-as bajnokságban minimális célként kitűzött 3. helyet és így szerződésszegést követ el a DVSC Kézilabda Kft. az Arbo Zrt-vel szemben" - nyilatkozta a Hajdú Online-nak Pocsai Attila, a gárda többségi tulajdonosa.

Pocsai elmondta, személy szerint nagyon csalódott a csapatban, illetve a sportot körülvevő helyzetben, de jelezte, még lát reményt az újabb, komolyabb szerepvállalásra a Lokinál, amennyiben "megkezdődik egy tisztulási folyamat a klub háza táján"

Temes: Dunaferr?
Információnk szerint távozik Debrecenből Temes Bernadett, aki decemberben kötött félévest szerződést a hajdúsági együttessel. A 22 éves kézilabdázó a hírek szerint Dunaújvárosban folytatja pályafutását.