Vágólapra másolva!
Ahogy várni lehetett, nem fogadta el a Magyar Kézilabda Szövetség szerződéshosszabbítási ajánlatát Hajdu János, a női válogatott szövetségi kapitánya. Így megkezdődhet a kapitánykeresés. Sinka László főtitkárnál az utódlásról érdeklődtünk.

Nem hosszabbította meg az olimpia végeztével lejáró szerződését Hajdu János, a magyar nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A továbbiakban szakmai igazgatóként tevékenykedő sportvezető azt javasolja, hogy a következő szövetségi kapitány négy évre, a londoni olimpiáig kapjon szerződést.

Hajdu megerősítette, a női keret élére eddigi két segítőjét, Konkoly Csabát és Imre Vilmost javasolja majd.

"Nagyon remélem, hogy szeptember végéig döntést hozunk ezekben a kérdésekben, hiszen október közepén a dániai Világkupára vagyunk hivatalosak, decemberben pedig Európa-bajnokság vár a válogatottra Macedóniában" - mondta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára az [origo] érdeklődésére.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ws9aixZs8Jdyg8Rt


"Nem féltem a helyzetünket, nem fordulhat elő, hogy ne találjunk megoldást. Biztosan fogunk. Több olyan fiatal, tehetséges edzőnk van, akire rá lehet bízni a nagy feladatot. Nem kell félni a váltástól, akkor lehet kipróbálni valakit, ha komoly és nagy feladatot kap" - tette hozzá Sinka.

"Például a Konkoly, Imre kettőst?" - hangzott a következő kérdés. "Igen, ez kimondottan jó példa!" - érkezett a válasz.