Vágólapra másolva!
December 30-án a Veszprém Arénában összegyűlik a magyar kézilabdázás valamennyi sztárja, megspékelve a közelmúlt kiválóságaival, hogy méltóképpen búcsúztassa az évet a Budapest Bank Kézilabda Gálán.

A nem mindennapi sztárgálán több különleges mérkőzésre is sor kerül. A magyar női közönségválogatottat a Média képviselői hívták ki egy pikánsnak ígérkező találkozóra, így megtudhatjuk, mire megy Kovács Ko-Ko István, vagy éppen Harsányi Levente a legjobb magyar női kézilabdázók ellen.

Utóbbiakra már két hete voksolhatnak a szurkolók a kézi.hu honlapon, és az eddig leadott több ezer voks alapján már látszik, hogy egyelőre a két átlövő posztért dúl a legnagyobb harc: Tomori Zsuzsa és Hornyák Ágnes, valamint Szűcs Gabriella és Zácsik Szandra verseng a bekerülő helyért. Pálinger Katalin és Görbicz Anita pozíciója biztosnak tűnik két héttel a szavazás december 2-i lezárása előtt.

December elején az egyik voksolás tehát lezárul, de indul a másik: ekkortól ugyanis a férfi közönségválogatottra szavazhatnak majd a drukkerek. A posztonkénti 4-4 jelöltből 2-2 játékos kap szerepet a Gálán, amelyen a szurkolók kedvencei a szerb férfiválogatottal mérkőznek. A délszláv csapat tagjai közül többen is Veszprémben, illetve Szegeden játszanak, így ez a találkozó is izgalmasnak ígérkezik.

A magyar közönségválogatott megbízott edzője természetesen Hajdu János szövetségi kapitány, aki maga is kíváncsian várja a meccset: "Most kiderül, mennyire esik egybe az elképzelésem a szurkolókéval, már ami a válogatást illeti, hiszen december 29-én Balatonfüreden hivatalos Magyarország-Szerbia találkozóra kerül sor, míg másnap a közönségválogatott gálameccsen mérkőzik meg a délszlávokkal Veszprémben. Mindkét meccs jól szolgálja majd a felkészülésünket a januári világbajnokságra. Egyeztetni fogunk az ellenféllel, hiszen ilyenkor a csapatok megbeszélik, hogy milyen taktikai elemeket kívánnak gyakorolni egymás ellen. Biztos vagyok benne, hogy a Gálán egy remek hangulatú, könnyed játékot hozó, de mégis komoly meccset láthatunk majd, és ezúttal talán nekem sem kell annyira izgulnom a kispadon."

A Budapest Bank Kézilabda Gálára november 17-től kaphatók jegyek a Ticketexpress hálózatában, illetve a Veszprém Arénában.