Vágólapra másolva!
Százszázalékos mérleggel nyerte meg a szombathelyi Pannon-kupát a decemberi Európa-bajnokságra készülő magyar nőikézilabda-válogatott: Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata a zárónapon 33-30-ra győzött a horvát együttes ellen.

Eredmény, 3. forduló:
Magyarország - Horvátország 33-30 (20-15)
Szombathely, 2000 néző
v.: Barnaowski, Levanovicz (lengyelek)
Magyarország: Herr O., Pastrovics (kapusok), Bódi 1, Bulath, Görbicz 7 (2), Hornyák, Kovacsicz 2, Szabó V. 1, Szamoránsky 5, Szucsánszki 2 (2), Szűcs, Tomori 7, Vérten 8, Vincze. Szövetségi kapitány: Imre Vilmos.
Horvátország: Knezovics, Jelcsics (kapusok), Ambros, Arszlanagics 2, Cop-Andeselics 5, Franics 1, Gace, Golubics 5, Horvat 2, Koznjak, Lovrics 4, Pavics 1, Penezics 5, Petkovics 1, Pusics 4, Tatari. Szövetségi kapitány: Zdravko Zovko.

Kisebb meglepetésre a vendégek 4-0-ra elhúztak, és csak lassan tért magához az esélyesebb magyar együttes. A 12. percre sikerült utolérni a riválist (8-8), majd a 19. percben először vezettek a hazaiak.

A horvátok kapitánya, a Veszprém férfi együttesével számos sikert arató Zdravko Zovko időt kért, de válogatottja nem tudta megállítani a felpörgő magyarokat.

A szünet után állandósult a különbség, ugyan a védekezés nem volt rossz, ám a támadójáték - főleg a sok csere miatt - akadozott. A vendégek nem tudtak felzárkózni, a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

A macedóniai Eb december 2-án kezdődik, addig Tatán készül az együttes.

A nap másik mérkőzésén:
Macedónia - Ausztria 26-24 (12-14)

A végeredmény:
1. Magyarország 6 pont
2. Horvátország 4
3. Macedónia 2
4. Ausztria 0