Vágólapra másolva!
Nagy László iránt is érdeklődik a német Rhein-Neckar Löwen férfikézilabda-együttese, amely új szupercsapatot építene a következő szezonra.

"Valóban érdeklődött nálunk a Rhein-Neckar Löwen, de egyelőre semmi különös nem történt. A legfontosabb, hogy Laci a játékra koncentráljon, hisz' 2013-ig szerződés köti Barcelonába" - kommentálta röviden a hírt Szörnyi Attila, Nagy László menedzsere.

A Löwen a tavaly nyári nagy igazolásokat követően, újabb nagy dobásra készül. Az már biztos, hogy a 2009/10-es idénytől Noka Serdarusic, a Kiellel Bajnokok Ligáját nyerő szakember veszi át a gárda irányítását.

Mannheimi lapok szerint az igazi nagy fogást a magyar jobbátlövő mellett Olafur Stefansson megszerzése jelentené, a klub akár Bundesliga-csúcsnak beillő fizetést, havi 35 ezer eurót sem sajnálna az izlandi klasszisért.

De szóba került még Bjarte Myrhol (Nordhorns), Siarhei Rutenka, Didier Dinart (mindkettő Ciudad Real), Carlos Prieto (Valladolid) és Christian Zeitz (Kiel) szerződtetése is, s ne feledjük: a Schaffhausenbe kölcsönadott Buday Dániel is visszatérhet a nyáron.

Nagy László megtisztelőnek érzi a németek megkeresését, de egyelőre nem foglalkozik a kérdéssel, csak a játékra kíván koncentrálni.