Társoldalunk:

A Godova, Petik kettős irányítja az újpesti pólósokat

2009.01.27. 11:02

Godova Gábor, a női válogatott volt kapitánya és Petik Attila együtt viszi tovább a szakmai munkát az Újpest ob I-es férfivízilabda-csapatánál a bajnokságban és az Alpok Adria Ligában.

Erről Sági Gábor, az UNIQA-UTE szakosztályelnöke adott tájékoztatást kedden azt követően, hogy a múlt héten az eddigi vezetőedzőt, Petrovics Mátyást a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége mint új szövetségi kapitányt február 1-jei hatállyal a női válogatott irányításával bízta meg.

"Adott volt a helyzet, hogy az eddig is nálunk dolgozó Godova Gáborral kezdjük meg a tárgyalásokat a folytatással kapcsolatban. Meg is állapodtunk, így az elismert tréner velünk marad, munkájával tovább segíti csapatunkat. Tekintettel arra, hogy Godovának további feladatai is lesznek a szakosztály keretén belül, az ob I-es együttes edzői feladatait a jövőben Petik Attila látja el. A két szakember együtt fog dolgozni annak érdekében, hogy csapatunk az idei szezonban eredményesen tudja befejezni a bajnokságot, illetve az Alpok Adria Ligát" - mondta Sági Gábor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK