Vágólapra másolva!
Szépített a Honvéd 2-1-re a Dunaújváros ellen a Vodafone nőivízilabda-bajnokság az egyik fél harmadik győzelméig tartó, rájátszásos döntőjében, miután a címvédő szerda este 8-3-ra nyert a vidéki gárda otthonában.

döntő, 3. mérkőzés:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH - Dominó Honvéd 3-8 (0-3, 0-2, 2-2, 1-1)
a három győzelemig tartó párharcban 2-1-re a Dunaújváros vezet.

Ritka nagy lehetőséget szalasztottak el a dunaújvárosiak, akik a rájátszásos fináléban az első - alapszakaszgyőztes lévén - otthon játszott , majd a második, a Honvéd vendégeként vívott találkozót egyformán megnyerték, vagyis szerda esti sikerük esetén háromévi szünet után megint bajnoki győzelmet ünnepelhettek volna. Csakhogy ezúttal hazai medencében is kikaptak, mert a címvédő Honvéd megragadta utolsó esélyét. Azzal, hogy a fővárosi csapat vereséget mért a házigazdákra, szépített, egyszersmind elérte, hogy a párharc folytatódjék.

A harmadik meccs forgatókönyve végtelenül egyszerűen alakult: Györe Lajos együttese egyre-másra lőtte a gólokat, elhúzott 5-0-ra, s jellemzőnek minősíthető, hogy a vendéglátók csak a harmadik harmad elején tudták megszerezni első találatukat. A vége is nagyon sima, 8-3-as vendéggyőzelem lett, ezzel pedig nyílttá vált a csata, amelyben a negyedik felvonást szombaton rendezik, de már a Kőér utcában, ahol ha nyer a bajnok, egyenlít, s következhet a mindent eldöntő ötödik mérkőzés Dunaújvárosban. Ám ha Mihók Attila csapata diadalmaskodik legközelebb, akkor Budapesten avatnak új bajnokot.