Vágólapra másolva!
Nehezen ugyan, de bejutott a Csermely és Társa Kézilabda Fesztivál döntőjébe az MKB Veszprém KC együttese, amely a négycsapatos torna első mérkőzésén 31-29-re verte a Putics Barnát és Laluska Balázs soraiban tudó szlovén Cimos Koper csapatát.

Majdnem teltháznyi közönség fogadta az MKB Veszprém kézilabdacsapatát Balatonfüreden, a négycsapatos nemzetközi torna első mérkőzésén.

Az ellenfél a Putics Barnával és Laluska Balázzsal felálló szlovén Cimos Koper álmosan kezdte az összecsapást, a magyar bajnok légiósai találataival gyorsan elhúzott 3-1-re, s bár 3-3-nál még egyenlő volt az állás, 8-5 után egy gyors 5-0-s szériával úgy tűnt, a Veszprém egy félidő alatt eldönti a meccset.

13-5 után azonban feltámadt a Koper, a hajrában már csak a szlovén találat esett, Dobelsek kétszer, Putics és Spíler egy-egy alkalommal bizonyult eredményesnek (13-9).

A második játékrészt ismét a Veszprém kezdte jobban, ám 17-10 után is akad hullámvölgy, ezt a vendégek jól használták ki, s az 50. percre 24-23-nál egygólosra apadt az előny.

Az utolsó tíz percben azonban már nem akadt fordulat, a Veszprém, ha nehezen is, de 31-29-re nyert, s bejutott a torna vasárnapi fináléjába.

ForrA!s: veszpremkfc.hu

Forrás: veszpremkfc.hu

Eredmény, a III. Csermely és Társa Kézilabda Fesztivál, elődöntő:
MKB Veszprém KC - Cimos Koper (szlovén) 31-29 (13-9)
RK Osiguranje Zagreb (horvát) - Csehovszki Medvegyi (orosz) 33-27

A vasárnapi program:
13.00: a harmadik helyért
15.00: a döntő