Vágólapra másolva!
Kézközépcsonttörést szenvedett, így nem lehet ott a decemberi, kínai nőikézilabda-világbajnokságon Vincze Melinda, az Alcoa FKC balszélsője.

A nőikézilabda-válogatott sok problémával készül a decemberi, kínai világbajnokságra. Göbicz Anita és Szamoránsky Piroska súlyos térdsérülése nem jött rendbe, Pálinger Katalin jelezte, hogy pihenésre van szüksége, Hornyák Ágnes pedig egy hete jelezte, tanulmányi okok miatt nem vállalja a decemberi világbajnokságon való részvételt.

A Pannon-kupa első napján, csütörtökön tovább bővült a hiányzók listája: Vincze Melinda rosszul nyúlt bele egy labdába, az Alcoa FKC balszélsője kézközépcsont-törést szenvedett. Helyére várhatóan a Debrecen játékosát, Juhász Gabriellát hívja majd be a szakvezetés a keretbe.

"A sérültek helyzete aggaszt. Megoldást kell találnunk arra, hogy az irányító és balszélső poszton szinte minden meccsen sérült vagy megsérül valaki. A csehek elleni Eb-selejtezőn Vincze kimaradt, akkor Vérten sérült meg, ezúttal Vérten pihent, Vincze megsérült, a helyére lépő Kovacsicsnak pedig a bokájával vannak gondok" - nyilatkozta a kezi.hu-nak Mátéfi Eszter szövetségi kapitány.

A mérkőzést követően kiderült, hogy a második félidőben szintén megsérülő Kovacsics Anikó bokaszalag-húzódása nem súlyos, csupán pár napot kell pihennie.