Vágólapra másolva!
Kiesett a Fehérvár az osztrák jégkorong-bajnokság negyeddöntőjében, miután kedden negyedszer is - ezúttal drámai hosszabbítás után - kikapott a Vienna Capitals csapatától.

Eredmény, negyeddöntő, 5. mérkőzés:
Vienna Capitals (osztrák) - Sapa Fehérvár AV19 6-5 (1-0, 0-1, 4-4, 1-0), hosszabbítás után
A párharcot 4-1-es összesítéssel a bécsi csapat nyerte, és jutott az elődöntőbe.

A harmadik harmad igazi dráma volt. A hazaiak 2-1-re és 4-3-ra, a vendégek, 3-2-re és 5-4-re is vezettek, majd a bécsi együttes - miután lehozta kapusát - egy perccel a vége előtt egyenlített. Jött a hirtelen halál, amelynek 5. percében, emberelőnyben betalált a Vienna, eldöntve ezzel a párharcot.

A fehérváriaknak ez volt a harmadik szezonjuk a magyarnál erősebb osztrák élvonalban, és először jutottak el a rájátszásba. Mivel a csapat nem jutott tovább a negyeddöntőből, ezért most az ob I elődöntőjében folytathatja.

A magyar bajnokságban még tart a középszakasz, az elődöntők március 13-án kezdődnek. A Dunaújváros és a Vasas Bp. Stars már elődöntős a Volánnal együtt. A fennmaradó egyetlen kiadó helyért a Ferencváros, az Újpest és a Miskolc küzd, ebből a hármasból pillanatnyilag a zöld-fehérek vannak a legkedvezőbb helyzetben.