Vágólapra másolva!
Fazekas Nándor és Dejen Peric, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának két kapusa elégedetlen jelenlegi helyzetével.

Fazekas a kevés játéklehetőség miatt nem szeretné kitölteni 2012-ig szóló szerződését, és kéri a klubot, hogy állapítson meg egy kivásárlási árat. Peric ugyanakkor azért érzi magát kényelmetlenül, mert a veszprémi szurkolók gyakran a másik kapus mellett állnak ki - írja a Kézi.hu.

A 2011-ig élő szerződéssel rendelkező szerb játékos is beszélt a vezetőséggel, és közölte: korábban Veszprémben képzelte el játékospályafutása utáni jövőjét kapusedzőként, erre most már semmi esélyt nem lát.

Mocsai Lajos vezetőedző elmondta: továbbra is támogatja, hogy a két kapus együtt dolgozzon. "Egyvalami biztos: a leglényegesebb, hogy a kapusok önbizalma, hite, önbecsülése megmaradjon, mert ilyen szempontból messze ez a legnehezebb poszt a kézilabdában. Bízom benne, hogy ez a helyzet megoldódik." - mondta a honlapnak Mocsai.

Magyarády Péter, a klub operatív elnöke hangsúlyozta: az egyesület egyik játékostól sem kíván megválni, és ezekben a napokban az ügy megoldásán dolgoznak.

A veszprémiek vasárnap kezdik a Szeged elleni döntősorozatot, majd Fazekasnak a válogatott júniusi, szlovénok elleni vb-selejtezőjén is helyt kell állnia.