Vágólapra másolva!
A Vasas bajnoki címvédő pólócsapata szerződtette Miho Boskovicot, a Jug Dubrovnik és a horvát válogatott világbajnok csapatkapitányát - közölte szombaton az angyalföldi klub honlapja.

A hatalmas bombáiról ismert, 26 éves átlövő kétéves szerződést kötött a piros-kékekkel. A 2007-ben világbajnok és ugyanabban az esztendőben Európában az Év játékosa címet kiérdemelt Boskovic péntek este egyezett meg Markovits László ügyvezető elnökkel és Méhes Jenő szakosztály-igazgatóval, szombat délelőtt pedig aláírta a megállapodást.

A horvát pólós elmondta, hogy döntése előtt a montenegrói Primorac Kotortól a szintén a Vasashoz igazolt háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergellyel is beszélt.

"A magyarok a világ legjobbjai" - nyilatkozta Boskovic. "Ehhez aligha férhet kétség, elég, ha visszatekintünk az utóbbi három olimpiára. Ebbe a miliőbe belekóstolni hatalmas lehetőség egy vízilabdázó számára, biztos vagyok benne, hogy a következő két évben rengeteget fog fejlődni a játékom az által, hogy egy új stílust ismerhetek meg."